Bart Goud

Met iemand in de familie die een allergie heeft voor koemelk stond ik als klein jongetje al te lezen op verpakkingen, wat zit er in? Soms al een eye opener opzich. Door de jaren heen heeft het zoeken naar wat is gezond steeds meer mijn aandacht gekregen. Die zoektocht is niet bij voeding en etiketten gebleven. De opleiding fysiotherapie is een belangrijk onderdeel daarvan. Het letterlijke menselijk bewegen is noodzakelijk om gezond te kunnen blijven. Maar wat ik tot nu toe heb gemist is alles bij elkaar brengen bewegen, ontspannen, voeding en de juiste mindset.  

Wat doe ik?

OERsterk is voor mij de samensmelting van de verschillende disciplines, die samen veel sterker zijn dan alleen. Hierin kan ik echt mezelf zijn. Ik ben Bart, man, ondernemer, natuurliefhebber. Ik ben eigenaar van een fysiotherapiepraktijk en een praktijk voor leefstijl coaching. Daarnaast geef ik sportlessen. Ik inspireer en motiveer mensen graag om gezonde keuzes te maken. Ik doe dit vanuit mijn passie voor bewegen, voeding en ontspanning.Wil jij ontdekken hoe je net als ik OERsterk kunt leven?

OERsterk coach

Fysiotherapie

mezelf zijn

De Praktijk

De praktijk bestaat ondertussen uit 3 ruimtes. Praktijkruimte voor fysiotherapie met de hele sportschool als oefenruimte. en een coachingskantoor.

Je bent wat je eet. Of eigenlijk je bent wat je opneemt. Maar voeding is maar een deel van een gezonde leefstijl. 

Voed jezelf met dat wat er voor jou toe doet.

“Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.”

Hippocrates